Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo - 147 3-ВРАТИ - 1.9 16V JTD (150 Hp)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo - 147 3-ВРАТИ - 1.9 16V JTD (150 Hp)

Здравейте колеги,

Решил съм да купувам алфа 147 1.9 16v JTD 150HP 2005 година, та исках преди това, ако може да ми кажете какви са най - често срещаните проблеми по този модел, скъп ли е за поддръжка и какво да гледам най - вече когато оглеждам автомобила. Много съм ги харесал тези Алфи, но преди това мисля, че ще е добре да се консултирам с вас, като значително по - разбиращи

За 147-цата в 'ТемпоСервиз' ли говориш?
    Има доооооота изписано по темата за поддръжка и проблеми - просто разгледай този раздел
    sigpic

Comment

За една от Стара Загора, има я в мобилето сивичка, мн запазена ми изглежда, но не съм я гледал наживо. Винаги много са ме радвали този модел и най - накрая се реших да ги пробвам, но до момента съм карал само немско и нямам никакви наблючдения над Алфите

Мерси, ще се разровя по форума, по - задълбочено и ако имам въпроси, ще питам .

Comment

Първоначално публикувано от rradev Покажи съобщение
        За една от Стара Загора, има я в мобилето сивичка, мн запазена ми изглежда, но не съм я гледал наживо. Винаги много са ме радвали този модел и най - накрая се реших да ги пробвам, но до момента съм карал само немско и нямам никакви наблючдения над Алфите

Мерси, ще се разровя по форума, по - задълбочено и ако имам въпроси, ще питам .
        Дай линк да я видим
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Ето я ТУК, общо ще излезне 4500 след като се изплати, но ми се струва много ниска цената! Моля да кажете мнението си, колко горе долу трябва да върви този модел?

Comment

Това са снимки от интернет - не са реални снимки на колата.
            Звънни на човека и поискай реални, въпреки, че ми изглежда някакъв жмел тая обява....
            sigpic

Comment

,,Има нещо гнило в Дания"......4500 лева за 147 2005???
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Точно и на мен ми се стори малко странно, при положение, че гледам моделите от 2002 са подобни пари, даже някой са и по - скъпи... званях, ама " телефона на абоната е изключен"...

Comment

Колега тази обява изглежда много фалшива...

Цената също така е нереално ниска за 147-ца 2005 година и то с по-новия дизел 150 коня.

За свястно дизелче от по-малките (115 коня) ще ти трябват около 4500-5500 лева, а за по-големите дизели (140 коня) около 6000 - 7000 лева.

Примерно тези:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...554&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...638&f1=details

За хубава Фейслифтова приготви над 9000 лева.

Например тази:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...469&f1=details

Това е в най-общи линий положението като цени и модели.

п.с. Разгледай във форума в раздел "Продава" има няколко доста добри 147-ци.
                  Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 15:36.
                  Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                  Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

И аз мисля да направя така и да разгледам в раздел продажби, тъй като тук найстина може да се намери свястна кола, а не в мобилето където е пълно с тип от 2 правя 1...
                    Last edited by rradev; d.m.y г., 16:04.

Comment

Колега ако си решил да търсиш автомобила посочен в заглавието на темата наистина трябва да си заделил суми от порядъка на 8000/10000 лева. Ако обаче си склонен на компромисен вариянт т.е. по-малкия мотор и съответно по възрастна - 2001,2002,2003 година сумата варира от 4000/5500 в сайтовете и малко повече пари към 6000/6500 във форума. По тънките лайсни по автокъщите обаче не ти спестяват пари защото си включи - еко такси, регистрация, гражданска отговорност, данъци и задължително обслужване (масла, филтри, ремъци) т.е. сумата набъбва с 1000 - ка минимум над продажната цена. От форума колите предимно са регистрирани, със застраховки, прегледи, данъци, а и в по-голямата си част обслужени поне по основните пунктове, а й с отремонтирани други чаркове. Преценката е твоя.
                      П.С. Колицата като модел си е супер, 115 к.с. агрегата с чип си върви задоволително, по-скъпи чаркове може би сравнено с някой други марки, но пък, който иска по-тънко - Голф ІІ 89/92 година и щрака с пръсти. Успех с избора!

Comment

Гледай я, но си вземи човек с теб. Ако е в Стара Загора - Ферариста може да ти помогне. Тази обява определено вони
                        П.П. Не се обиждайте, но както всяко стадо си има мърша, така и тук се появяват "читави" коли
                        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                        0879369082

Comment

за да олесня купувача ще кажа, че точно преди два месеца (имам повод да черпя) взех колата от подписа ми за 8к. (с обслужване отиде към 10). Внимавай за фалшиви обяви или ниски цени..
                          Успех!
                          147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Comment

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
                            за да олесня купувача ще кажа, че точно преди два месеца (имам повод да черпя) взех колата от подписа ми за 8к. (с обслужване отиде към 10). Внимавай за фалшиви обяви или ниски цени..
                            Успех!
                            Подкрепям мнението на колегата, защото и на мен ми излезна същата работа.
                            Колегата обаче сигурно е с фейса, щом е 2005г.
                            ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Гнила е,гнила е,още повече че 150 коньовия Евро 4 мотор се слага след 2006 г.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X